TERUG IN BALANS DOOR JE EIGEN ZELFHELEND VERMOGEN.

OVER MIJ

Toen ik als schoonheidsspecialiste werkte in mijn eigen praktijk kwam ik erachter dat toch bijna alle huidproblemen van binnenuit komen. Ik ben daarom een opleiding orthomoleculaire voeding gaan volgen en besefte ik al snel dat mijn passie ligt bij gezonde voeding en lifestyle. Ik besloot om te stoppen met gezichtsbehandelingen en verder te gaan met orthomoleculaire voedings- en lifestyle adviezen. Met de juiste voeding en lifestyle kunnen we je lichaam weer in balans brengen, waardoor je lichamelijke of mentale klachten verdwijnen. Op zoek gaan naar de oorzaken in je lichaam - en dus niet alleen te werken aan de oppervlakte. Met veel passie en plezier help ik dagelijks mensen hun lichaam weer in balans te krijgen en ze van hun klachten af te helpen.

WERKWIJZE

De drie belangrijkste pilaren van een optimale gezondheid zijn voeding, lifestyle en mindset. We kijken daarom niet alleen naar hoe je eet, maar ook naar je stressniveau, slaap, gedachtes, mindset en nog veel meer. Samen nemen we alles onder de loep. Naast een uitgebreide anamnese maken we, wanneer nodig, ook gebruik van de bloedanalyse, zodat we alle elementen in je lichaam goed kunnen analyseren. Wat eet je, hoe eet je, wordt het goed verteerd, wordt het goed opgenomen, doet je lever hierbij wat ie moet doen, alles wordt bekeken. Op basis van deze kennis wordt er een persoonlijk adviesplan voor je opgesteld. Hiermee ga je thuis zelf aan de slag. In een vervolgconsult bespreken we je vooruitgang. 

 

Wat de oorzaak van je vage klachten ook mag zijn, we bekijken alle elementen in je lichaam. Zo kunnen we eindelijk de oorzaak van je klachten aanpakken, in plaats van slechts de symptomen.

Daarnaast bied ik ook verschillende trajecten aan voor overgewicht, depressie en burn-out en overgangsklachten. Neem contact op voor meer informatie over deze trajecten.

1. ONDERZOEK

We nemen uitgebreid de tijd om de triggers en het ontstaan van je klacht in kaart kunnen brengen. Zo kijken we naar alle factoren, we maken als het ware een film van je leven om de echte oorzaak van jouw klacht te gaan aanpakken. We gaan op zoek naar vroegere virale of bacteriële infecties, trauma's uit het verleden of chronische stress prikkels. Deze zijn vaak de start van je klachten en kunnen leiden tot vele ziektes (burn out, CVS, constante vermoeidheid, chronische pijnklachten en auto-immuunziektes.)

2. INZICHT

Na de zoektocht gaan we je exact uitleggen hoe deze klachten zijn ontstaan en hoe al je verschillende klachten aan elkaar gelinkt zijn. Want inzicht in je klachten is een eerste stap naar een gedragsverandering die leidt tot de oplossing.

3. INTERVENTIE

De voeding die we dagelijks eten speelt een grote rol bij het ontstaan en in stand houden van vele ziektebeelden, want dit heeft een directe impact op ons microbioom en immuunsysteem. Maar ook het tijdstip van de maaltijden en maaltijdfrequentie worden uitgebreid in kaart gebracht. Je krijgt een volledig plan aangereikt zodat je exact weet welke voeding je juist meer en minder moet eten. Ook je lifestyle wordt tot in detail in kaart gebracht. Want stress, een verstoord bioritme, een tekort aan beweging, een te lange zittijd kan een grote impact hebben op je gezondheid. We geven je een plan om triggers van je klachten te vermijden en extra tools om terug controle te krijgen over je gezondheid.