Terug in balans door je eigen zelfhelend vermogen.

Over mij

Toen ik als schoonheidsspecialiste werkte in mijn eigen praktijk kwam ik erachter dat toch bijna alle huidproblemen van binnenuit komen. Ik ben daarom een opleiding orthomoleculaire voeding gaan volgen en besefte ik al snel dat mijn passie ligt bij gezonde voeding en lifestyle. Ik besloot om te stoppen met gezichtsbehandelingen en verder te gaan met orthomoleculaire voedings- en lifestyle adviezen. Met de juiste voeding en lifestyle kunnen we je lichaam weer in balans brengen, waardoor je lichamelijke of mentale klachten verdwijnen. Op zoek gaan naar de oorzaken in je lichaam - en dus niet alleen te werken aan de oppervlakte. Met veel passie en plezier help ik dagelijks mensen hun lichaam weer in balans te krijgen en ze van hun klachten af te helpen.

Werkwijze

De drie belangrijkste pilaren van een optimale gezondheid zijn voeding, lifestyle en mindset. We kijken daarom niet alleen naar hoe je eet, maar ook naar je stressniveau, slaap, gedachtes, mindset en nog veel meer. Samen nemen we alles onder de loep. Naast een uitgebreide anamnese maken we ook gebruik van de EMB bloedtest, die inzichten geeft over alle elementen in je lichaam. Van vitaminetekorten, stresslevels, hormonen tot aan je Chinese meridianen. Op basis van deze uitslag wordt er een persoonlijk adviesplan voor je opgesteld. De uitslag van de test en het advies krijg je mee naar huis. Hiermee ga je thuis zelf aan de slag. In een vervolgconsult bespreken we je vooruitgang en of je nog ergens tegenaan loopt. Wat de oorzaak van je vage klachten ook mag zijn, we bekijken alle elementen in je lichaam. Zo kunnen we eindelijk de oorzaak van je klachten aanpakken, in plaats van slechts de symptomen.

Daarnaast bied ik ook verschillende trajecten aan voor overgewicht, depressie en burn-out en overgangsklachten. Neem contact op voor meer informatie over deze trajecten.

Behandelingen

44DF0B28-3697-4C88-988C-E04C46DC7B90_edi